Algemeen

Een dagaanbieding, wat is dat?

Een dagaanbieding is een product/dienst dat voor 24 uur met hoge korting wordt aangeboden. Er zijn vele websites en webshops die dagdeals aanbieden, zoals iBOOD, 1DayFly, Groupon en DealDonkey, welke o.a. door het opkopen van voorraden unieke producten aanbieden voor waanzinnige stuntprijzen.

Welke aanbiedingen vind ik op AanbiedingOverzicht.nl?

Op AanbiedingOverzicht.nl vind je de dagaanbiedingen van websites als: iBOOD, Groupon, 1DayFly, DealDonkey, ClicktoBuy, Groupdeal, Marktplaats, MediaMarkt, Saturn, Wehkamp, iChica, Watch2Day,voorHEM.nl,voorHAAR.nl, DealDigger en nog veel meer!

Wanneer staan er nieuwe aanbiedingen online?

2 keer per dag worden de meeste aanbiedingen op AanbiedingOverzicht.nl vernieuwd. De meeste aanbieders laten hun deal aan het begin van een nieuwe dag starten, dus om 0:00 uur ’s nachts. Er zijn ook aanbieders die er voor kiezen hun nieuwe dagdeal om 12:00 uur ’s middags te vernieuwen.

Wat voor soort producten kan ik verwachten?

De dagaanbiedingen lopen zeer uiteen en variëren van de nieuwste LED TV's tot hippe sneakers en van stoere jeans tot telefoonopladers. Aanbieders verklappen nooit welke deal zij morgen gaan aanbieden, dit is altijd een verrassing! Schrijf je in voor de AanbiedingOverzicht nieuwsbrief.

Aanbiedingen

Aan wie kan ik een vraag stellen over een aanbieding?

AanbiedingOverzicht.nl biedt enkel een handig overzicht van alle dagaanbiedingen en verkoopt zelf geen producten of diensten. Wil je graag meer weten over een specifieke deal, dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de webwinkel die het product aanbiedt.

Een aanbieding is verlopen of uitverkocht?

Alle dagdeals op AanbiedingOverzicht.nl zijn voor slechts 24 uur beschikbaar en kunnen daarna niet meer voor de scherpe actieprijs worden besteld. Na deze 24 uur of wanneer het product is uitverkocht, heb je daarom helaas je kans gemist. Bij dagaanbiedingen geldt altijd: OP=OP!

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle advies- en actieprijzen die je ziet op AanbiedingOverzicht.nl zijn allemaal inclusief BTW. Er worden naast de eventuele verzend- en transactiekosten geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een aanbieding koopt.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?

Nee, de verzendkosten worden niet meegerekend in de actieprijzen. Bij elke deal wordt duidelijk aangegeven hoeveel je precies moet betalen aan verzendkosten om de bestelling bij je thuis of op een ander adres te laten bezorgen. Deze kosten verschillen namelijk per aanbieder.

Hoeveel stuks mag ik maximaal bestellen?

Het aantal stuks dat je maximaal kan bestellen verschilt per deal en per aanbieder. De voorraad is vaak beperkt en daarom kan het zijn dat je maar een beperkt aantal stuks kan aanschaffen. Indien je meerdere stuks wilt bestellen, kijk dan eerst goed op de website van de aanbieder of dit mogelijk is.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Elke shop biedt verschillende betaalmogelijkheden. Bij het gros van de aanbieders kun je jouw bestelling betalen met iDEAL en creditcard. Wil je liever betalen met PayPal? Ook dat behoort ook vaak tot de mogelijkheden. De betaalopties van een aanbieder vind je op de betreffende infopagina!

Waar kan ik een fout in een aanbieding doorgeven?

De redactie van AanbiedingOverzicht controleert alle aanbiedingen dagelijks grondig op fouten en onjuistheden. Mocht je onverhoopt toch een fout hebben gezien, aarzel dan niet dit even door te geven. Voor het doorgeven van een fout kun je gebruik maken van het contactformulier.

Hoe kan ik een aanbieding doorsturen?

Wanneer je een aanbieding hebt gespot die je graag wilt delen met je vrienden of familie kun je gebruik maken van de handige Tell-a-Friend functie waarmee je heel eenvoudig een dagaanbieding per e-mail kan doorsturen. Daarnaast vind je bij iedere deal knoppen voor het delen via social media.

Aanbieders

Bij wie koop ik de dagaanbiedingen?

AanbiedingOverzicht verkoopt zelf geen producten of diensten. Wanneer je een dagdeal koopt, bestel je deze bij een onafhankelijke webshop. Deze webwinkels zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling en levering van jouw order.

Zijn alle webshops in het overzicht betrouwbaar?

De redactie van AanbiedingOverzicht beoordeelt aanbieders uitgebreid op service en betrouwbaarheid voordat je ze in het overzicht terug vindt. Het kan gebeuren dat er per ongeluk iets mis gaat met je bestelling. Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende shop.

Waar kan ik een klacht over een aanbieder indienen?

Wanneer je onverwachts een negatieve ervaring hebt opgedaan met een van de webshops uit het overzicht, laat dit dan gerust weten! AanbiedingOverzicht bemiddelt graag tussen jou en de betreffende shop wanneer je er met de klantenservice niet uitkomt.

Waar kan ik mijn favoriete dagshop indienen?

Ken jij een dagshop die ontbreekt op AanbiedingOverzicht.nl en die volgens jou in het overzicht moet staan? Informeer onze redactie dan via het contactformulier. Na goedkeuring zal de dagaanbieding worden opgenomen in het overzicht van AanbiedingOverzicht.nl.

Bestelling

Ik heb een vraag over mijn bestelling, waar kan ik terecht?

Neem bij vragen over je bestelling contact op met de klantenservice van de webshop waar jij de specifieke aanbieding hebt gekocht. Op zoek naar de contactgegevens van de klantenservice? Bekijk dan de infopagina van de dagaanbieder in kwestie.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Wat nu?

Wat jammer dat jouw bestelling niet aan je verwachtingen voldoet! Wil je de bestelling ruilen of retourneren? Neem dan even contact op met de klantenservice van de webshop waar jij je order hebt geplaatst voor meer informatie. Let op; ruilen is niet altijd mogelijk.

Hoe achterhaal ik de status van mijn bestelling?

Wanneer je graag meer wilt weten over de status van je bestelling, neem dan contact op met de betreffende klantenservice van de webshop in kwestie. Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer jouw contactgegevens, zo kan je vraag sneller beantwoord worden.

Ik heb betaald maar mijn order nog niet ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice van de betreffende webwinkel voor meer informatie over de status van je bestelling. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens, zo kan je vraag sneller beantwoord worden.

Goedkoper alternatief

Wat is een goedkoper alternatief?

Een goedkoper alternatief wordt bij een dagaanbieding getoond wanneer je exact hetzelfde product bij een andere webshop goedkoper kan bestellen. Wanneer jij een van de dagdeals op een andere website voor een lagere prijs hebt gezien, kun je zelf een goedkoper alternatief toevoegen.

Hoe bekijk ik een goedkoper alternatief?

Wanneer er een goedkoper alternatief beschikbaar is voor een specifieke deal, verschijnt er een groene button met een spaarvarken bij de aanbieding. Door op de knop te klikken kun je het alternatief bekijken. Let op: de groene knop is enkel zichtbaar wanneer er een goedkoper alternatief beschikbaar is.

Hoe kan ik een goedkoper alternatief toevoegen?

Klik op de grijze spaarvarken-button bij de deal waarvoor jij een goedkoper alternatief wilt indienen. Er verschijnt een pop-up waar je heel eenvoudig het goedkopere alternatief kan invullen en versturen naar de redactie van AanbiedingOverzicht.nl.

Wat zijn de voorwaarden van een goedkoper alternatief?

De redactie keurt een goedkoper alternatief pas goed wanneer het om exact hetzelfde product/model gaat als de dagdeal in kwestie en de totaalprijs (actieprijs + verzendkosten) mag niet duurder zijn. Een goedkoper alternatief geldt alleen indien het bij een webshop uit Nederland of België te verkrijgen is.

Account

Wat zijn de voordelen van een account?

Met een account op AanbiedingOverzicht.nl ontvang je dagelijks onze nieuwsbrief in je mailbox met alle dagaanbiedingen en blijf je altijd op de hoogte! Verder is een account erg handig bij het delen van deals met je vrienden, aangezien AanbiedingOverzicht alvast jouw gegevens voor je invult.

Hoe maak ik een account aan?

Via de registratiepagina kun je eenvoudig een account aanmaken. Je ontvangt dagelijks alle aanbiedingen in je mailbox. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een activatiemail waarmee je jouw AanbiedingOverzicht-account kan activeren.

Ik kan niet inloggen, hoe kan dit?

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld op de registratiepagina ontvang je een e-mail waarmee je jouw account kan activeren. Mocht je na het activeren onverhoopt nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op 'Wachtwoord vergeten' onder het inlogformulier. Je ontvangt direct per e-mail een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen op AanbiedingOverzicht.nl. Vergeet niet om dit tijdelijke wachtwoord vervolgens te wijzigen in een wachtwoord van jouw keuze!

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Log in op AanbiedingOverzicht.nl en surf vervolgens naar ‘Instellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid om je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Welke dagaanbiedingen staan in de nieuwsbrief?

In de AanbiedingOverzicht nieuwsbrief vind je alle aanbiedingen van de dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om lokale deals van jouw 5 favoriete steden en speciale kortingsacties van webwinkels te ontvangen. Dit kun je aangeven via ‘Nieuwsbrief instellingen’ nadat je bent ingelogd op AanbiedingOverzicht.nl.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Op AanbiedingOverzicht.nl vind je bovenaan de pagina een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je ook inschrijven door direct te surfen naar de pagina inschrijven voor nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wanneer je de AanbiedingOverzicht nieuwsbrief niet meer wenst te wilt ontvangen, bezoek dan na het inloggen de ‘Nieuwsbrief instellingen’ pagina of klik op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief in je mailbox.

Iedere dag de beste aanbiedingen gratis in je mailbox ontvangen?

Op AanbiedingOverzicht.nl vind je een volledig overzicht van alle online dagaanbiedingen voor Nederland & België. Vanaf nu hoef je geen enkele dagaanbieding meer in de gaten te houden, want dat doet AanbiedingOverzicht.nl voor je: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Ook ben je hier op de juiste plek voor het checken van lokale deals en kortingsacties. Mocht dat nog niet genoeg zijn; AanbiedingOverzicht biedt een handige database van bekende en populaire webwinkels waar je allerlei nuttige informatie over je favoriete webshops vindt!

Bekijk de aanbiedingen

Footer image: Help, mijn vraag staat er niet tussen!

Kun je het antwoord op je vraag niet op deze pagina vinden? Geen probleem! De redactie van AanbiedingOverzicht staat je graag te woord. Gebruik het contactformulier voor het stellen van je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Top dagaanbieders

  • Voordeelvanger.nl logo
  • Koopjedeal.nl 1 logo
  • iBOOD.com logo
  • DealDonkey.com logo
  • Voordeeluitjes.nl logo