Algemeen

Wat is een kortingsactie?

Bij een kortingsactie kun je denken aan een codes, sale of uitverkoop, winactie of coupons. Hier kunnen je binnen gedurende tijd van profiteren. De acties worden georganiseerd door webshops. Hou de pagina goed in de gaten voor de leukste kortingsacties

Welke kortingsacties vind je op AanbiedingOverzicht.nl?

De redactie van AanbiedingOverzicht.nl selecteert de beste kortingsacties voor jou en zet deze in een overzicht. De kortingsacties komen van de meest bekenden en beste webshops. Ze worden dan ook zorgvuldig geselecteerd!

Wanneer kan ik nieuwe kortingsacties verwachten?

Dagelijks worden er nieuwe kortingsacties op AanbiedingOverzicht.nl geplaatst. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent en blijft van alle kortingsacties en je optimaal bespaart schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Kortingen

Hoe vaak kan ik gebruik maken van een kortingsactie?

Het aantal keren dat je gebruik kan maken van een kortingsactie, in welke vorm dan ook, is afhankelijk van de aanbieder van de kortingscode. Soms zijn de acties 1 maal per klant te gebruiken, andere keren meerdere malen.

Waar kan ik een vraag stellen over een kortingsactie?

Heb je een specifieke vraag over een kortingsactie? Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende webshop. Op AanbiedingOverzicht.nl vind je de contactgegevens van alle kortingsacties aanbieders.

Ik ben een fout tegengekomen, waar kan ik deze doorgeven?

Alle kortingsacties worden grondig gecheckt door de redactie van AanbiedingOverzicht.nl op fouten. Mocht je onverhoopt toch een fout tegen zijn gekomen, geef dit dan aan ons door door het invullen van het contactformulier. Dit word zeer gewaardeerd door de redactie, en door de andere bezoekers van AanbiedingOverzicht.nl!

Hoe deel ik een kortingsactie?

Wil je een kortingsactie delen met een vriend of familie lid? Dat kan! Bij elke kortingsactie staan een aantal social media buttons van de kanalen waarop je de actie kan delen. 1 druk op de knop en je hebt de kortingsactie gedeeld! Je kan de aanbieding ook mailen, dat kan door op het envelopje te drukken.

Kortingscodes

Ik ervaar problemen met het verzilveren van een kortingscode, waar meld ik dit?

Heb je vragen over of ervaar je problemen met het verzilveren van een kortingscode? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de betreffende aanbieder. Meer informatie over de webshops vind je in het overzicht op AanbiedingOverzicht.nl.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Hoe je gebruik maakt van een kortingscode is bij iedere webshop verschillend. Bij de ene webshop kan dit tijdens het bestelproces, bij de ander word de korting al in de winkelwagen verrekend. Ondervind je onverhoopt toch problemen? Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende webshop.

Webshops

Wie biedt de kortingsacties aan?

AanbiedingOverzicht.nl biedt slechts een overzicht van verschillende kortingsacties en biedt deze dus zelf niet aan. De kortingsacties komen dus van een onafhankelijke webshop welke dan ook verantwoordelijk zijn voor de acties.

Waarom staat mijn favoriete webwinkel niet in het overzicht?

Is er een aanbieder van kortingsacties die jij nog in ons overzicht mist? Twijfel dan niet en meld het ons. Neem contact met ons op via onze contactpagina!

Ik heb een klacht, waar dien ik deze in?

Heb je onverhoopt een negatieve ervaring met een van de aanbieders van een kortingsactie? Neem dan contact op met de klantenservice van AanbiedingOverzicht.nl. Wanneer je er zelf niet uit komt met de aanbieder bemiddelen wij graag voor je.

Mijn order

Ik heb een vraag over mijn order, waar kan ik deze stelling?

Heb je een vraag over je order? Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende webshop. De contactgegevens van de aanbieders vind je in een overzicht op AanbiedingOverzicht.nl.

Ik ben niet tevreden over mijn order. Wat nu?

Jammer dat je oder niet voldoet aan je verwachtingen. Voor het ruilen of retourneren van je bestelling kun je contact opnemen met de betreffende webshop.

Wat is de status van mijn order?

Voor informatie over de status van je order neem je contact op met de klantenservice van de betreffende webshop. Houd je gegevens en ordernummer bij de hand zodat je zo snel en zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Ik heb mijn order nooit ontvangen, maar wel betaald. Wat nu?

Voor informatie over de status van je order neem je contact op met de klantenservice van de betreffende webshop. Houd je gegevens en ordernummer bij de hand zodat je zo snel en zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Account

Wat zijn de voordelen van een account op AanbiedingOverzicht.nl?

Aan het maken van een account op AanbiedingOverzicht.nl zitten vele voordelen vast. Je ontvangt dagelijks een overzicht met alle aanbiedingen per mail, je kan profiteren van exclusieve kortingsacties en nog veel meer!

Hoe maak ik een account?

Je maakt eenvoudig een account aan via de registratiepagina op AanbiedingOverzicht.nl! Na het inschrijven ontvang je een direct een bevestigingsmail waarmee je jouw account kunt activeren.

Waarom kan ik niet inloggen?

Heb je na het registreren je account bevestigd via de ontvangen mail? Dan moet je kunnen inloggen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je hier je e-mailadres invullen. Je ontvangt per direct een tijdelijk wachtwoord om mee in te loggen, deze kun je later wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Je kunt je wachtwoord wijzigen door in te loggen op AanbiedingOverzicht.nl en vervolgens naar ‘’Mijn profiel’’ te gaan. Hier kun je je e-mailadres wijzigen. Log in op DagArtikel en ga vervolgens naar ‘Mijn profiel’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Kan ik kortingsacties per e-mail ontvangen?

Ja, dat kan! Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en activeer je e-mailadres. Na het maken van een account kun je via je persoonlijke instellingen er voor kiezen om kortingsacties te ontvangen.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Log dan in op de website en pas je persoonlijke instellingen aan, of klik op de uitschrijflink onder aan de nieuwsbrief.

Overig

Kan ik een link ruilen met AanbiedingOverzicht.nl?

Voor het plaatsen van een linkruil kan je contact opnemen met de redactie via de linkruil pagina.

Ik heb een onbeantwoorde vraag, wat nu?

Is je vraag onbeantwoord gebleven? Dan kun je contact opnemen met onze redactie via het contactformulier en je vraag alsnog stellen.

Iedere dag de beste aanbiedingen gratis in je mailbox ontvangen?

Kortingen, acties en uitverkopen op AanbiedingOverzicht

Naast dagaanbiedingen en lokale deals vind je op AanbiedingOverzicht ook scherpe acties, kortingscodes, uitverkopen en andere promoties van webwinkels waarmee jij met nog meer voordeel online kan shoppen! Op deze pagina vind je een up-to-date overzicht van kortingen en acties van bekende webwinkels. Doe er je voordeel mee en bespaar!

Schrijf je in!
Wil je geen lokale deal, dagaanbieding en kortingsactie meer missen? Abonneer je dan op de AanbiedingOverzicht nieuwsbrief. Schrijf je nu in!

Footer image:

Uitleg over kortingsacties
Wil je meer uitleg over het gebruik van de voordeelacties en kortingscodes op deze pagina? Op de AanbiedingOverzicht uitlegpagina vind je alle veelgestelde vragen op het gebied van kortingen. Het antwoord op je vraag staat hier vast tussen!

Top dagaanbieders

  • Voordeelvanger.nl logo
  • iBOOD.com logo
  • DealDonkey.com logo
  • Voordeeluitjes.nl logo
  • 1dagactie.nl logo