Algemeen

Een lokale deal, wat is dat precies?

Een lokale deal is een product of dienst dat gedurende 24 uur met waanzinnige korting wordt aangeboden in een bepaalde regio of stad. Denk hierbij aan leuke uitstapjes, ontspannende welness behandelingen of 3-sterren diners bij jou in de buurt. Je koopt een voucher/tegoedbod die je vervolgens per e-mail krijgt opgestuurd. Deze voucher kun je inleveren bij de partij die de deal verzorgt, bijvoorbeeld een welnesscentrum of restaurant.

Welke lokale deals staan op AanbiedingOverzicht.nl?

DagArtikel.nl toont lokale deals van partijen als Groupon, SocialDeal, Sweetdeal, Wowdeal, Nudeal, SelectDeals, Friendstix en anderen!

Hoe laat verschijnen er nieuwe deals?

De nieuwe lokale deals verschijnen dagelijks op hetzelfde tijdstip, namelijk om 0.00 uur ’s nachts. Vanaf dat moment heb je 24 uur de tijd om de deal van jouw keuze te bemachtigen.

Wat voor soort producten/diensten kan ik verwachten?

De lokale deals zijn erg divers en lopen uiteen van heerlijke diners, ontspannende gezichtsbehandelingen, leerzame workshops, voordelige autorijlessen, sportschoolabonnementen en ga zo maar door! Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van lokale deals in jouw stad.

Lokale deals

Aan wie stel ik mijn specifieke vraag over een lokale deal?

AanbiedingOverzicht.nl verkoopt zelf geen diensten of producten maar biedt enkel een overzicht van alle actuele lokale deals. Indien je meer wilt weten van een specifieke lokale deal, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de aanbieder in kwestie.

De deal die ik wil kopen is verlopen of uitverkocht. Wat nu?

De getoonde lokale deals zijn doorgaans 24 uur te bestellen en kunnen daarna niet meer voor de speciale actieprijs worden besteld. Na deze 24 uur of wanneer de deal is uitverkocht, heb je daarom helaas je kans gemist. Ook wanneer het maximaal aantal kopers is bereikt kun je de deal niet bestellen.

Wat betekent de status ‘Nog kopers nodig’ bij een lokale deal?

Lokale deals gaan meestal pas definitief door wanneer een minimaal aantal mensen dat van te voren is bepaald de deal heeft gekocht. Als dit aantal kopers niet is bereikt wanneer de deal is afgelopen zal deze helaas niet doorgaan. Alle deelnemers die reeds hebben betaald krijgen het aankoopbedrag teruggestort.

Wat betekent de status ‘Deze deal gaat door!’ bij een lokale deal?

Lokale deals gaan meestal pas definitief door wanneer een minimaal aantal mensen dat van te voren is bepaald de deal heeft gekocht. Wanneer dit aantal is bereikt krijgt de deal de status ‘Deze deal gaat door!’. Je bent er dan zeker van dat de deal door gaat wanneer je deze hebt gekocht.

Zijn de prijzen op AanbiedingOverzicht.nl inclusief BTW?

Ja, alle advies- en actieprijzen die worden getoond op AanbiedingOverzicht.nl zijn inclusief BTW. M.u.v. eventuele transactiekosten en verzendkosten (bij aanschaf van een product dat bij je thuis wordt afgeleverd) worden er geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een lokale deal bestelt.

Hoe vaak kan ik een lokale deal bestellen?

Het maximale aantal keer dat je een lokale deal kan bestellen verschilt per aanbieding en per aanbieder. Het kan voorkomen dat je slechts 1 of 2 keer van een aanbieding kan profiteren vanwege de beperkte beschikbaarheid en om iedereen een gelijke kans te geven de deal te bemachtigen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Elke aanbieder van lokale deals biedt diverse betaalmogelijkheden. Bij een groot aantal partijen kun je betalen met iDEAL, PayPal en creditcard. Wanneer je meer wilt weten over de betaalmogelijkheden van een aanbieder, bekijk dan even de infopagina van de betreffende shop.

Ik zie een fout in een van de deals. Hoe kan ik dit doorgeven?

Alle lokale deals op AanbiedingOverzicht.nl worden 365 dagen per jaar grondig gecontroleerd op fouten door onze redactie. Mocht je onverhoopt toch ergens een foutje tegenkomen, aarzel dan niet dit aan ons te laten weten. Maak voor het melden van een fout gebruik van het contactformulier.

Hoe kan ik een lokale deal delen of doorsturen?

AanbiedingOverzicht biedt meerdere mogelijkheden voor het delen van lokale deals. Gebruik de Tell-a-friend functie waarmee je eenvoudig een aanbieding per e-mail kan doorsturen of gebruik de knoppen voor het delen van de lokale deal via Twitter, Facebook en Pinterest.

Aanbieders

Bij welke partij koop ik de getoonde deals?

AanbiedingOverzichtbiedt verkoopt zelf geen producten of diensten. Wanneer je een lokale deal bestelt, koop je deze bij een onafhankelijke partij, welke geheel verantwoordelijk is voor de afhandeling en eventuele verzending van jouw order, net als de daar bijhorende klantenservice.

Zijn alle aanbieders in het overzicht betrouwbaar?

Alle aanbieders op AanbiedingOverzicht.nl zijn uitgebreid beoordeeld op service en betrouwbaarheid. Zo kun jij zorgeloos van alle lokale deals gebruik maken! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er onverhoopt iets mis gaat met je bestelling. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van de shop.

Ik heb een klacht over een aanbieder, wat nu?

Heb je onverhoopt een negatieve ervaring opgedaan met een van de lokale deal aanbieders uit het overzicht? AanbiedingOverzicht bemiddelt graag tussen jou en de shop in kwestie om tot een passende oplossing te komen wanneer je er zelf met de klantenservice niet uitkomt.

Waarom tonen jullie de deals van mijn favoriete aanbieder niet?

Ontbreken de lokale deals van jouw favoriete aanbieder in het overzicht? Tip dan gerust onze redactie via het contactformulier. Na goedkeuring zal de nieuwe aanbieders worden opgenomen in het overzicht op AanbiedingOverzicht.nl.

Bestelling

Aan wie stel ik een vraag over mijn bestelling?

Wanneer je een vraag hebt over een order kun je contact opnemen met de klantenservice van de website waar jij deze bestelling hebt geplaatst. De contactgegevens vind je op de infopagina van iedere aanbieder op AanbiedingOverzicht.nl

Mijn bestelling voldoet niet aan mijn verwachtingen, wat nu?

Wat vervelend dat de aanbieding die je hebt besteld niet voldoet aan je verwachtingen. Neem voor informatie over retourneren/annuleren op met de klantenservice van de aanbieder in kwestie. Let op: annuleren en ruilen is niet altijd mogelijk.

Hoe krijg ik meer informatie over mijn orderstatus?

Neem voor meer informatie over de status van je order even contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens. Zo kan je vraag sneller worden beantwoord.

Ik heb al betaald maar mijn bestelling nog niet ontvangen?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de website waar jij je bestelling hebt geplaatst. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer en contactgegevens. Zo kan je vraag sneller worden beantwoord.

Account

Waarom moet ik een account aanmaken op AanbiedingOverzicht.nl?

Een AanbiedingOverzicht-account biedt vele voordelen! Zo is het mogelijk je nieuwsbrief aan of uit te zetten. Een account is daarnaast super handig bij het delen van aanbiedingen met je vrienden omdat AanbiedingOverzicht alvast automatisch jouw gegevens voor je invult.

Hoe maak ik een account aan op AanbiedingOverzicht.nl?

Een AanbiedingOverzicht-account registreer je snel aan via de registratiepagina. Je profiteert van een groot aantal voordelen! Na inschrijving ontvang je een e-mail met daarin een link waarmee je jouw account kan activeren.

Ik ervaar problemen met inloggen, wat nu?

Wanneer je al je gegevens hebt ingevuld op de registratiepagina ontvang je direct een e-mail ter waarmee je jouw account vervolgens kan activeren. Inloggen op AanbiedingOverzicht is pas mogelijk nadat je jouw account hebt geactiveerd Mocht je toch onverhoopt problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?

Vul je e-mailadres in op de pagina Wachtwoord vergeten. Je ontvangt direct een tijdelijk wachtwoord waarmee je op AanbiedingOverzicht.nl kan inloggen. Vergeet niet om dit tijdelijke wachtwoord vervolgens te wijzigen!

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen, hoe doe ik dit?

Log eerst in op AanbiedingOverzicht.nl en surf naar ‘Mijn profiel’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Welke lokale deals vind ik in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief van AanbiedingOverzicht.nl vind je alle dagdeals van de dag. Je hebt daarnaast de keus om de lokale deals van een stad van jouw keuze en kortingsacties te ontvangen.

Hoe schrijf ik me in voor de nieuwsbrief?

Op de homepage van AanbiedingOverzicht.nl vind je een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of bezoek hiervoor direct de pagina inschrijven voor nieuwsbrief.

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Klik voor het uitschrijven op de uitschrijflink onder iedere AanbiedingOverzicht.nl nieuwsbrief in je e-mail inbox.

Iedere dag de beste aanbiedingen gratis in je mailbox ontvangen?

Lokale aanbiedingen en deals

Op AanbiedingOverzicht.nl vind je een volledig overzicht van alle online dagaanbiedingen voor Nederland & België. Vanaf nu hoef je geen enkele dagaanbieding meer in de gaten te houden, want dat doet AanbiedingOverzicht.nl voor je: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Ook ben je hier op de juiste plek voor het checken van lokale deals en kortingsacties. Mocht dat nog niet genoeg zijn; AanbiedingOverzicht biedt een handige database van bekende en populaire webwinkels waar je allerlei nuttige informatie over je favoriete webshops vindt!

Bekijk de aanbiedingen

Footer image: Help, mijn vraag staat er niet tussen!

Kun je het antwoord op je vraag niet op deze pagina vinden? Geen probleem! De redactie van AanbiedingOverzicht staat je graag te woord. Gebruik het contactformulier voor het stellen van je vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Top dagaanbieders

  • Voordeelvanger.nl logo
  • Koopjedeal.nl 1 logo
  • iBOOD.com logo
  • DealDonkey.com logo
  • Voordeeluitjes.nl logo